• مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تشریح کرد؛
  • تجهیزات مانیتورینگ چگونه از بروز حوادث صنعتی جلوگیری می‌کند؟

  • ۰۷:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۷
پایش داده‌های صنایع زیرساختی مانند صنعت برق و نفت، بسیار حائز اهمیت است. هرگونه اختلال در فرآیندهای این بخش‌ها می‌تواند زمینه‌ساز چالش‌های بزرگی در بخش‌هایی از کشور شود. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان اصفهانی که از سال 1378 تاکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول به فعالیت است، تجهیزات متفاوتی برای رفع نیاز مهم مانیتورینگ صنعتی و پردازش اطلاعات طراحی و تولید کرده است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، پایش داده‌های صنایع زیرساختی مانند صنعت برق و نفت، بسیار حائز اهمیت است. هرگونه اختلال در فرآیندهای این بخش‌ها می‌تواند زمینه‌ساز چالش‌های بزرگی در بخش‌هایی از کشور شود. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان اصفهانی که از سال 1378 تاکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول به فعالیت است، تجهیزات متفاوتی برای رفع نیاز مهم مانیتورینگ صنعتی و پردازش اطلاعات طراحی و تولید کرده است.

در همین خصوص مجید همتی، مدیرعامل شرکت پردیسان رایانه سیستم، اظهار کرد: یکی از این محصولات، دستگاه ثبت خطا و واقعه برای سیگنال‌های آنالوگ و دیجیتال و همچنین سیستم جامع هوشمند اتوماسیون شبکه توزیع برق است.

وی افزود: یکی از موارد مهم در صنعت برق، عیب‌یابی و تجزیه‌وتحلیل حوادث پیش آمده است. این مهم به متخصصان و دست‌اندرکاران امکان می‌دهد با شناسایی دقیق مشکل، نسبت به رفع آن و جلوگیری از آسیب بیشتر به شبکه اقدام کنند. در همین راستا دستگاه ثبت خطا و واقعه برای پست‌های فوق توزیع و انتقال برق طراحی و تولید شده که با جمع‌آوری مقدار قابل توجهی اطلاعات و بهره‌گیری از پردازنده‌های سریع، داده‌های پست مربوطه را از 3 تا 5 ثانیه پیش از وقوع حادثه ذخیره و بدین صورت امکان پایش داده‌ها را فراهم می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: سیستم جامع هوشمند اتوماسیون شبکه توزیع که شامل دو بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است، در پست‌های زمینی و هوایی نصب می‌شود و اطلاعات آنالوگ و دیجیتال را از طریق GPRS و GIS ضبط می‌کند. نرم‌افزار گلدیس این اطلاعات را به صورت زنده در مرکز کنترل نشان می‌دهد و فرمان‌های مرکز کنترل را به سیستم منتقل می‌کند. به علاوه امکان اعزام گروه‌های تعمیراتی به محل حادثه و نمایش اطلاعات مربوط به آن‌ها نیز فراهم است.

همتی گفت: سیستم اتوماسیون پست‌های فوق توزیع و انتقال هم محصول دیگر این شرکت است که می‌تواند پروتکل‌های رِله‌های مختلف (شرکت‌های سازنده، رله‌های متفاوت با یکدیگر تولید می‌کنند) را بخواند و به زبان واحدی تبدیل کند. این مهم باعث می‌شود، رله‌های مختلف یک پست انتقال یکپارچه شود و فرمان‌های مختلف را دریافت کند. GPS مخصوصی هم برای همزمان‌سازی تجهیزات بر اساس پروتکل شبکه تولید شده که در ثبت وقایع و دقیق کردن گزارش‌های حاصل از سیستم‌ها کاربرد دارد.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه شمارنده دیجیتال برای میعانات گازی و نفتی هم تولید شده که در انبارها و سکوهای بارگیری به منظور دقیق کردن میزان بارگیری و گزارش‌ها و همچنین مدیریت سامانه و مدیریت عملیات کاربرد دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اشتغال‌زایی 70 نفره گفت: قیمت محصولات این شرکت نسبت به نمونه‌های خارجی از یک سوم تا نصف است.

شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت اجرایی خود را نزدیک به سه دهه است که به طور جدی با راه‌اندازی اولین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های فناور نوپا که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی نمودن را ندارند، آغاز کرد و به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. هم اکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیش از 640 واحد فناور مستقر بوده و برای بیش از 8400 نفر نیز اشتغال پایدار ایجاد شده است.

تعداد بازدید : ۲۵۷      تاریخ: 1401/10/07

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت